Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Betuws Wijndomein

Tijd voor ontspanning en culinair genieten

Welkom in het sfeervolle WijnHuis van het Betuws Wijndomein, gelegen in het buitengebied bij het historische stadje Buren. Vanaf de veranda kijkt u uit op de 6 hectare grote wijngaard. U kunt hier, het gehele jaar door, in alle rust, wandelen in de wijngaard, wijn proeven en genieten van diverse arrangementen op maat.

Evenementen in de wijngaard

Het Betuws Wijndomein organiseert verschillende evenementen en culinaire activiteiten in 2019. Hieronder ziet u een overzicht van de geplande activiteiten.

Picknick in de wijngaard Vanaf 1 juni 2020
SDEN2 - Wijngaard Editie Start 1 september 2020
Opendag wijngaard 13 september 2020
Lucas Rive BBQ-CUP 1 november 2020
Wijnkelder Weekend | Workshops & Wijnproeverijen 28 november 2020

Houd onze website in de gaten. Hier vind je gedetailleerde informatie over de verschillende evenementen. Aanmelden voor een culinaire activiteit? Stuur een e-mail naar info@betuwswijndomein.nl

Betuws assortiment

Het Betuws Wijndomein maakt met passie en vakmanschap wijnen en van druiven afgeleide producten. Het gehele proces van druiven telen, wijnmaken en bottelen gebeurt in eigen beheer met respect voor mens en milieu. Zo ontstaan, naast de verschillende LingeParel-, LingeWit-, LingeRood wijnen, smakelijke creaties zoals: Prepluk Verjus, Betuwse Bruis en de verschillende Linge Digestieven. Deze zijn allen te proeven en te kopen op het Domein maar ook bij de betere restaurants en wijnwinkels.

Bent u op zoek naar een smakelijk cadeau’s of originele relatiegeschenken? Laat het ons weten! We denken graag met u mee.

Bezoek de wijngaard

We zijn iedere vrijdag- en zaterdagmiddag geopend van 13.00 – 18.00 uur. Mocht u op een ander tijdstip het Domein willen bezoeken, neem dan contact met ons op.

Andere mogelijkheden

Rondleiding door de wijngaard en wijnkelder • Wijnproeverij • Workshop wijnmaken • Culinaire workshops • Feesten & Partijen • Lunch en diner in de wijngaard • Vergaderen • Trouwen • Relatiegeschenken

Wandelroutes langs het wijndomein

 

Betuws Wijndomein
Adres Burense Wal 5
4117 CG Erichem
Telefoon 06 421 07 112 (Diederik Beker)
06 213 92 901 (Arina van Leenen)
E-mail info@betuwswijndomein.nl
Website www.betuwswijndomein.nl
Volg ons op:    

Foto impressie

Reactieformulier

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw reactie:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy