Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Edelsmid - Jakubowski & Vlasblom

Sieraadontwerp in opdracht

Edelsmid - Jakubowski & VlasblomSinds augustus 2019 zijn wij vanuit Culemborg verhuisd naar een prachtige locatie in het centrum van Buren. Graag stellen wij ons aan u voor. Wij, René Vlasblom en Mirjam Jakubowski zijn twee edelsmeden die al meer dan 25 jaar samenwerken en één atelier delen. We begeven ons met onze sieraden in het spanningsveld tussen klassieke schoonheid en modern design.

Unieke sieraden in goud en zilver

Met passie voor ons vak en ambacht doen we alles  zoveel mogelijk zelf. We ontwerpen en vervaardigen voornamelijk in goud en zilver, in kleine oplage en het liefst van alles maar één! Natuurlijk hebben we elk onze eigen ontwerpstijl maar dikwijls horen we dat onze stijlen elkaar raken of samenvloeien. De ruime ervaring die we hebben en de grote kennis van ons vak stelt ons in staat soms ook de spanning op te zoeken, zich uitend in bijzondere en gewaagde ontwerpen.

Persoonlijk sieraadontwerp

Onze klanten komen vanuit het hele land naar ons atelier voor sieraadontwerp. We houden van deze persoonlijke benadering. Nieuw ontwerp of het vermaken van oude erfstukken…. Beiden hebben onze volle aandacht.

Naast het werken in opdracht hebben we collecties die in de vitrines liggen. Jaarlijks in november presenteren we ons nieuwe werk op de prestigieuze en internationale beurs SIERAAD Art Fair in de Westergas in Amsterdam. Ook zijn we regelmatig met een collectie te gast op prachtige locaties elders.

Collectie Casjèh en Mayestic Muse ringen

Onze jarenlange samenwerking heeft geresulteerd in twee mooie gezamenlijke collecties. De collectie Casjèh bestaat uit sets aanschuifringen waarvan de middenring van titanium is. Het aanschuiven is niet nieuw maar de sophisticated twist die wij er aan geven is heel eigen! De collectie Mayestic Muse (ringen) bestaat uit een aantal “Muzen”. Stoer maar toch verfijnd, heeft elke Muze ring allure en eigenheid. Beide collecties kun je in onze atelierwinkel aan de Voorstraat 1 in Buren komen bekijken. We vertellen je er heel graag meer over. We hopen je te begroeten. Welkom!

Openingstijden

Donderdag 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.00 uur
Zaterdag 09.30 - 17.00 uur
Zondag 12.00 - 17.00 uur

 

Edelsmid - Jakubowski & Vlasblom
Adres Voorstraat 1
4116 BC Buren (GLD)
René Vlasblom 06 10 25 84 68
E-mail info@jakubowski-vlasblom.com
Website www.jakubowski-vlasblom.com

Sieraadontwerp

Stel een vraag

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw vraag:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy