Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Echte bakker van Walderveen

Voor de mooiste gebakjes en lekkerste broden

Sinds maart 2013 is Echte Bakker van Walderveen gevestigd in Buren. De winkel bevindt zich in het monumentale pand waar voorheen het Boerenwagenmuseum gevestigd was. Een prachtige locatie in het hart van het mooie stadje.

De winkel is volledig in de stijl van het pand ingericht. Het interieur is opgebouwd uit eikenhout en afgewerkt met eeuwenoud Belgisch hardsteen en langs de hoge wanden hangen grote doeken met beelden uit de bakkerij. De winkel nodigt uit om rustig rond te kijken naar al het lekkers dat iedere dag vers wordt gebakken. Gasten kunnen op hun eigen tempo krakend verse broodjes pakken of indien gewenst door een van de medewerkers geholpen worden.

Bij Echte Bakker van Walderveen kan de klant naar hartenlust genieten van écht verse producten. Verse, eerlijke producten, bereidt met pure grondstoffen die waar mogelijk bij regionale boeren en bedrijfjes ingekocht worden. De Betuwe biedt het hele jaar door een rijke oogst aan delicatessen waar van Walderveen de mooiste gebakjes en lekkerste broden van maakt. Denk hierbij aan schitterende yoghurt-kwarktaartjes gevuld met roodfruit bavaroise die afgewerkt worden met een decor van Betuwse vruchten. Of het robuuste Molenbrood, gemaakt van biologisch volkorenmeel dat ambachtelijk gemalen is door molen De Bouwing in Geldermalsen.

Helaas is het pand te klein om alle producten ter plaatse te kunnen maken, dus wordt de winkel iedere morgen om iets voor acht bevoorraad met brood dat net uit de oven is gekomen uit de bakkerij in Geldermalsen. Daarnaast staat er in de winkel een oven waar de hele dag door onder andere de specialiteit Dorps Donker, authentieke stokbroden en Franse croissants worden gebakken. De kans dat u met warme broodjes richting huis gaat is ontzettend groot, ook in de middag.

Echte Bakker van Walderveen kijkt uit naar uw komst!

Openingstijden: ma/di 8.30-17.30, woe 8.30-14.00, do/vrij 8:30-17:30, za 7:30-15:00, zo gesloten. 

 

Echte Bakker van Walderveen
Adres Achterbonenburg 1
4116 BD Buren (Gld)
Telefoon 0345 - 581591
E-mail info@bakkerijvanwalderveen.nl
Website www.bakkerijvanwalderveen.nl
Volg ons op:

 

Foto impressie

Reactieformulier

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw reactie:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy