Formulier wordt verzonden Klik hier om te annuleren
Contact Menu
Facebook Twitter Vrienden van BurenStad.nl Whatsappgroep Signaleringsgroep Buren Contact

Buren in Gedichten

Stadsdichter Fred Eggink

Fred Eggink, de stadsdichter van Buren gaat het komende jaar talrijke gedichten plaatsen op deze site. Bureningedichten.nl is een samenwerking van Burenstad, Buren625 en BurenToenTheater.

Wat gaat er gebeuren in 2021?

Buren is veelvuldig in beeld gebracht. Denk aan Buren in Beeld en Kiek op Buren. Hiermee gaan we uiteraard door maar daarnaast is het de bedoeling dat bij alle bijzondere evenementen of gebeurtenissen in het komende jaar een gedichtje verschijnt. Ongetwijfeld zullen diverse onderdelen van het Buren625 programma op die manier belicht worden. Daarnaast komen er ook andere activiteiten aan de beurt. Voorlopig is het nog onzeker wat er allemaal wel of niet door kan gaan, we wachten de ontwikkelingen wat dat betreft af maar we zijn er klaar voor!

6-25

Op elke 6e en 25e dag van de maand komt er een gedichtje over Burense elementen (straten, gebouwen, historie enz) aan de hand van foto’s van Huub Claessens. Aan het eind van het jaar hebben we dan het mooie getal van 25.

Gedichtenwedstrijd

Wat is er mooier dan plezier te hebben met taal? Vandaar een gedichtenwedstrijd voor jong en oud over de stad Buren. En wie weet hangt je gedichtje ergens aan een boom of achter een raam tijdens een gedichtenrondje in 2021.
Meer over de gedichtenwedstrijd...

Tips zijn altijd welkom!

Heb je leuke ideeën over gedichten, gekoppeld aan locaties, evenementen, gebeurtenissen en markante mensen in Buren. Laat ze weten aan Fred! 

Je kan naar Fred reageren via het formulier onderaan deze pagina.

Gedichten door Fred Eggink

25-01-2021

Oranjestad

06-01-2021

Schilderij (1)

04-01-2021

Een Monument

Fotografie: William Hoogteyling

Gerelateerde links

Reactieformulier

Uw naam:*
Email: *
Telefoon:*
Uw reactie:
Verzenden

BurenStad.nl - Een initiatief van VIP marketing en Muggenberg

Direct naar: Vrienden van BurenStad | Privacy